logobanner1

B.400 - B.410

Schuifdeuren op wielen lopen op een ingebouwde rail in PMMA, B.400, of op een rvs opbouwrail, B.410, bevestigd op de vloer.

Het systeem kan tot 400 kg dragen en is dus geschikt voor grote en zware deuren dankzij ingebouwde rvs kogellagers die ook zorgen voor geruisloos en makkelijk gebruik. Het deurblad kan van vloer tot plafond uitgevoerd worden.

S1

B.1000

Minimalistisch en strak schuifdeurbeslag.

Onderaan is het glas voorzien van een loopschoen die over de ingebouwde rail, met geïntegreerde gekogellagerde wieltjes, voortbeweegt. Men kan dit systeem, B.1000, gebruiken voor schuifdeuren alsook voor verschuifbare wanden. B.1000 is geschikt voor glasdiktes van 8 tot 12 mm en kan tot 300 kg de strekkende meter dragen.

S1

INLINE IL 10

Met strakke en zuivere details in roestvast staal, biedt INLINE IL.10, een helder design samen met een hoogwaardige afwerking.

Het idee: het grootste deel van het systeem is geïntegreerd in de wand. Alleen de aluminium afdekplaten en de 2 roestvast stalen glasbevestigingen zijn zichtbaar in combinatie met het glas van de schuifdeur. In de groef van de inbouwrail kan een gekleurde strip toegevoegd worden. INLINE IL 10 biedt ontelbare mogelijkheden voor schuifdeuren van woonruimtes, inbouwkasten, kantoren , vergaderruimtes, ….

Het sterk ontwikkeld dempmechanisme zorgt ervoor dat de deur zacht en veilig afgeremd wordt en geruisloos tot in de eindstand komt.

S1

B.700

Voor een hedendaags interieur met strakke en zuivere lijnen.

Het deurblad, dat van vloer tot plafond kan uitgevoerd worden, is door middel van geprofileerde wieltjes, met ingebouwde rvs kogellagers, bevestigd aan de vlakke ophangrail.

Buiten de standaard toepassing als schuifdeur leent dit systeem zich perfect voor een doucheruimte en andere badkamertoepassingen.

S1

B.600 - B.610

Dit oerdegelijk beslag, blijft de basis van het andere schuifdeurbeslag.
Alle componenten zijn uitgevoerd in roestvast staal. Het deurblad wordt door middel van 2 loopwagens op een ronde staaf verplaatst.

S1

B.800

Heruitgevonden en te vergelijken met de B.600, doch fijner en kleiner in afwerking.

S1

B.900

Het vierkante ophangprofiel, met de daarop lopende wieltjes, geeft een speelsere indruk aan uw ruimte. Er zijn tal van mogelijkheden om te variëren in glas of zelfs andere materialen.

S1

B.200

Het bouwbeslag in roestvast staal en het glas, zonder uitsparingen, vormen samen een hygiënische en onderhoudsvriendelijke oplossing. Zowel de draaideuren als de scheidingswanden zijn bovenaan bevestigd met “U” klemmen, aan de centraal bovenliggende staaf. Optioneel kan men werken met een deurpomp.

S1

B.500 - B.510

De onzichtbare bevestiging van de glasklem maakt het draaideurbeslag nog strakker. Aan u de keuze om een inbouw of opbouw pivot in combinatie met afgeronde (B.500) of rechthoekige (B.510) glasklem toe te passen. Bovenaan wordt gewerkt met een minimalistische spil of een glas / glas verbinding.

S1