tolartois3

Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouw produceert TOLARTOIS, de specialist in architectonische metalen gevels, producten op maat of standaard maar altijd volgens een hoge esthetische en technische standaard. Toonaangevend in geperforeerde en geribde of geprofileerde producten is TOLARTOIS altijd vernieuwend in het ontwikkelen van architectonische gevelbekledingen; standaard of op maat.

Voor gevelbekledingen, plafonds, borstweringen of interieur bekledingen kan TOLARTOIS stalen, inox of aluminium platen bewerken om te beantwoorden aan de strengste eisen van de architectuur en zo een uitgebreid gamma producten leveren. Door zijn deskundigheid spelen zij met ribben, profielen, perforaties, vormen maar ook met afwerkingen zoals anodiseren, galvaniseren, lakken en dergelijke. Met al deze toepassingen die TOLARTOIS U biedt trachten zij aan al Uw wensen te beantwoorden zowel technisch als esthetisch.

nervure

Geribde of geprofileerde platen

TOLARTOIS heeft vernieuwende systemen ontwikkeld eenvoudig in productie, makkelijk te plaatsen en dit ook om economische redenen.
Meer >

cassettes

Cassetten

De cassettesystemen MELINE en DORIA kunnen toegepast worden in de meeste gevallen en beantwoorden aan de meeste eisen van architecten en opdrachtgevers.
Meer>

perfo

Perforaties

TOLARTOIS, uw partner voor het ontwikkelen en produceren van geperforeerde platen op maat of standaard. Het studiekantoor ontwikkeld, samen met u, oplossingen met een breed gamma aangepaste perforaties.
Meer>

doria

Projecten